Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Alapítványunknál az ügyfélfogadás 2014. július 30. és 2014. augusztus 21. közötti időszakban ügyeleti rendben történik.
Konzultációra kizárólag korábban előzetesen egyeztetett időponttal rendelkezőknek van lehetősége.

Megértésüket köszönjük!

 

Üdvözöljük weboldalunkon!

Kedves látogató, Ön a Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány (HMVTA) honlapjára látogatott el. Tisztelettel köszöntöm magam és minden munkatársaim nevében.

Alapítványunk non-profit szervezetként 1992-ben jött létre a helyi közösségek széleskörű összefogásával az Európai Unió PHARE programjának támogatásával és e források közvetítésére a vállalkozások felé. A gyakorlati munkát végző munkaszervezet a Vállalkozói Központ 1993-ban kezdte meg tevékenységét. Legfőbb célunk a mikro- kis – és közepes vállalkozások létrejöttének és fejlődésének elősegítése, támogatása.

Remélem és azon igyekszünk, hogy honlapunk minél több tájékoztatást, eligazodást nyújtson mind kezdő, mind működő vállalkozásoknak az egyre összetettebbé váló világunk útvesztői közötti kiigazodásban.

Farkas Zoltán
Kuratórium Elnöke

Friss híreink

22 éves a magyar mikrohitel program

Esély a magyar mikrovállalkozások számára a Helyi Vállalkozói Központok (HVK-k) hálózatával.

A Japán-Magyar Üzleti Iroda vezetője Magyarországon

Magyarországra látogatott a napokban Motegi Masashi, a 2000 óta működő, hazánkban élő japán üzletembereket és családtagjaikat tömörítő Japán-Magyar Üzleti Iroda vezetője...

Japán-Magyar Üzleti Iroda

A Japán-Magyar Üzleti Iroda elsődleges célja a Japán és Magyarország közötti kulturális és üzleti kapcsolatok fejlesztése...

81 milliárd forint a GOP-2011-2.1.1 M pályázatok mögött.

Az 1501/2011. (XII.27) Korm. Határozatban foglaltak szerint módosult a Mikrovállalkozások fejlesztése című (GOP-2011-2.1.1/M kódszámú) pályázati felhívás keretösszege

A HMVTA az Egri Vagyonkezelő és Távfűtő Zártkörű Részvénytársasággal együtműködve...

...várja azoknak a mikro-, kis-és középvállalkozások jelentkezését, akik tevékenységüket EU szintű telephelyek kialakításával kívánják megvalósítani, vagy tovább folytatni.

Fogyasztóbarát emblémát kaphatnak a vállalkozások

ha jogkövetők voltak, és ezen felül még plusz szolgáltatásokban is részesülhetnek.