Üdvözöljük weboldalunkon!

Kedves látogató, Ön a Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány (HMVTA) honlapjára látogatott el. Tisztelettel köszöntöm magam és minden munkatársaim nevében.

Alapítványunk non-profit szervezetként 1992-ben jött létre a helyi közösségek széleskörű összefogásával az Európai Unió PHARE programjának támogatásával és e források közvetítésére a vállalkozások felé. A gyakorlati munkát végző munkaszervezet a Vállalkozói Központ 1993-ban kezdte meg tevékenységét. Legfőbb célunk a mikro- kis – és közepes vállalkozások létrejöttének és fejlődésének elősegítése, támogatása.

Remélem és azon igyekszünk, hogy honlapunk minél több tájékoztatást, eligazodást nyújtson mind kezdő, mind működő vállalkozásoknak az egyre összetettebbé váló világunk útvesztői közötti kiigazodásban.

Farkas Zoltán
Kuratórium Elnöke

 


 

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy azon Ügyfeleink, akik számláikat a Buda-Cash Brókerház Zrt-hez kapcsolódó DRB Bankcsoportnál vezetik, a közzétett intézkedések okán Alapítványunknál - hitelükhöz kapcsolódóan - 3 hónapra késedelmi kamat-stop beállítását kérhetik. Ezen kérésüket kérjük írásban jelezzék!

 

HMVTA, 2015.02.27.

 

Friss híreink

Az induló vállalkozások bátran támaszkodhatnak a vállalkozásfejlesztési alapítványokra

A közelmúltban Egerben tartotta soron következő konferenciáját a megyei vállalkozásfejlesztési alapítványok alkotta Nemzeti Kisvállalkozásfejlesztő Konzorcium.

Vállalkozói Oktatási Centrum Ünnepélyes megnyitása

A vállalkozók életkörülményein is javít a HMVTA mikrohitel programja.

Együttműködési megállapodást kötött Budapest és Eger

Együttműködési megállapodást kötött Budapest és Eger városa, az erről szóló dokumentumot Tarlós István főpolgármester és Habis László (Fidesz-KDNP) polgármester írta alá Budapesten.

Vajdasági kapcsolatokat is épít a HMVTA

A gazdasági és kulturális kapcsolatok építését is szolgálta egri vállalkozók, illetve külkereskedelmi és önkormányzati szakemberek közelmúltbeli, a szerbiai Topolyán, illetve Bácskossuthfalván tett viszont látogatása.

Fiatal vállalkozók és vállalkozási ötletek versenye

Van egy üzleti ötleted, de nem tudod, hogyan valósítsd meg? Vállalkozást indítanál? Meglévő vállalkozásod fejlesztenéd tovább?