Üdvözöljük weboldalunkon!

Kedves látogató, Ön a Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány (HMVTA) honlapjára látogatott el. Tisztelettel köszöntöm magam és minden munkatársaim nevében.

Alapítványunk non-profit szervezetként 1992-ben jött létre a helyi közösségek széleskörű összefogásával az Európai Unió PHARE programjának támogatásával és e források közvetítésére a vállalkozások felé. A gyakorlati munkát végző munkaszervezet a Vállalkozói Központ 1993-ban kezdte meg tevékenységét. Legfőbb célunk a mikro- kis – és közepes vállalkozások létrejöttének és fejlődésének elősegítése, támogatása.

Remélem és azon igyekszünk, hogy honlapunk minél több tájékoztatást, eligazodást nyújtson mind kezdő, mind működő vállalkozásoknak az egyre összetettebbé váló világunk útvesztői közötti kiigazodásban.

Farkas Zoltán
Kuratórium Elnöke

  


Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Alapítványunknál 2015. augusztus 3-24. között az ügyfélszolgálat szünetel!
Folyamatban lévő hitelkérelmek ügyintézésére kizárólag előre egyeztetett időpontban van lehetőség!


Megértésüket köszönjük!

HMVTA,2015.07.24.


 StartUP Eger!

 

Tisztelt Érdeklődő!

 

Amennyiben StartUP Eger programmal kapcsolatban érdeklődik küldje meg elérhetőségét az info@hmvk.hu e-mail címre.

 

HMVTA,2015.06.23.

Friss híreink

StartUP Eger

Startup vállalkozásokat támogató programot indít az egri önkormányzat a Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány mentori segítségével.

Navracsics Tibor, Európai Uniós biztos első látogatása Egerben

A Music Hungary Fesztivál kapcsán Eger vendége volt Navracsics Tibor az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa.

HMVTA: kedvező hitelkonstrukció a hatvani vállalkozásoknak

Hatvani vállalkozások számára dolgozott ki kedvező kamatozású hitelkonstrukciót a város önkormányzata és a Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány (HMVTA)

A Magyar Közlönyben megjelent a 2015. évi GINOP vállalkozói pályázatok menetrendje.

A HMVTA vendégeként Egerben tárgyalt a montenegroi gazdasági miniszterhelyettes

Faipari, borászati és a gyógyturizmus területén létrejött klaszterekről, valamint az uniós források felhasználásában szerzett tapasztalatokról tájékozódott Egerben a Nina Vujosevic gazdasági miniszterhelyettes vezette montenegrói delegáció .